Chraňme kojení!

Chraňme kojení!


Jako normální, přirozenou věc, dokonalost, kterou nám nadělila příroda.

Kdykoliv, kdekoliv. Na požádání.

Ne po 3 hodinách, protože to „přece dítě musí vydržet“. Dospělí taky jedí, když mají hlad a ne v přesném časovém intervalu (jasně, jsou i výjimky 😀), taky to není jen doma a bez pohledů druhých… A to se považuje za normální, ale kojení na veřejnosti je něco fuj? Něco, za co se má žena, která dává svému dítěti to nejlepší ze sebe, stydět a raději zalézt někam do kouta? Nechat miminko plakat a rychle utíkat kojit domů?

Jasně, někdo radši tyto chvíle stráví v intimitě domova, ale je to naše svobodná vůle, kde kojit.

A není to přece jen o jídle!

A už vůbec to není o odhalování, ukazování prsou na veřejnosti, jak to mnozí vidí, stačí zabrousit do různých diskuzí na internetu a člověk by z těch názorů zaplakal … 🤮 Umělá prsa přetékající z výstřihu, odhalená těla v každé druhé reklamě, to je normální, ale kojící se miminko venku je tabu? Přirovnávat kojení k vylučování, které je také na veřejnosti neslušné? To už je opravdu vrchol lidské kreativity myšlení…

Sama jsem se s různými komentáři při kojení někde venku setkala několikrát a není to nic příjemného. Ale člověka to aspoň nakopne, aby se snažil víc své názory prosazovat!

Kojení je normální!
Kojení je přirozené!

Bořme mýty!
Bojujme za něj a chraňme ho. Jako tu nejdokonalejší „věc“ do prvních dní, měsíců a let našich dětí.
Každá kapka se počítá!

Kojení zdar! ❤️❤️❤️

@prirozenekojeni

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *